Løsninger til Erhvervskunder 

Som boligforening eller virksomhed kan det være en stor fordel at have en samarbejdspartner tilknyttet, som kan sørge for, at alt vand, varme og sanitet fungerer optimalt. På den måde sikrer I jer, at der tages hånd om problemerne før, de udvikler sig.

Fra småt til stort

Bedre Bad Odense M klarer alle projekter. Fra de små serviceopgaver og servicering af større anlæg til badeværelsesrenoveringer og VVS-arbejde i forbindelse med køkkener. Det kan være en fordel løbende at få foretaget en servicering af anlæg og installationer, så du sikrer optimal drift. Fungere anlæggende ikke optimalt risikere du, at du smider mange penge ud ad vinduet. 

Totalløsninger

Vi tilbyder også totalløsninger, hvis det eksempelvis drejer sig om flere badeværelser, der skal renoveres på én gang. Hos Bedre Bad – Energi i Odense M udgør vi et godt team med vores samarbejdspartnere, som har samme kvalitetskrav som vi selv har, der står klar hver eneste dag for at løse vores kunders behov bedst muligt. Det er nemlig din garanti, for at opgaven bliver løst mest effektivt.Derudover er vi uddannede som energivejledere og kan derfor være behjælpelig med eksempelvis energioptimering af varmeanlæg.

Kvalitet i centrum

Vi leverer resultater, som er i orden første gang. Det er vigtigt for os, at vores kunder kan stole på det arbejde, vi udfører, og at de har lyst til at vælge os igen. Derfor er kvalitet og grundighed alfa og omega hos os.Vi lytter altid på hvilket behov, og ønsker du har, derefter kommer vi med vores bedste bud på, hvordan vi løser opgaven. Vi bruger naturligvis kun produkter af høj kvalitet, ligesom vores arbejde altid er af højeste kvalitet

Akutte problemer - døgnvagt

Vi har døgnvagt og kan derfor rykke ud 24 timer i døgnet. 
Ring til vagttelefonen på 70 20 90 19.

Kontakt os

Lad os hjælpe jer med VVS-arbejdet. Vi står klar med rådgivning, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på tlf. 70 20 90 19 eller pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi løser opgaver for erhvervsvirksomheder, boligforeninger og offentlige virksomheder over hele Odense og hele Fyn.