Badeværelse med terrazzo gulv

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Badeværelse med terrazzogulv og fliser

Hos Dansk VVS Service – Bedre Bad Odense M tilbyder vi mange forskellige bad- og toilet løsninger. Vi foretager en bred vifte af mange forskellige VVS-opgaver. Uanset opgavens omfang og størrelse vil du opleve stort engagement fra alle medarbejdere under hele projektforløbet. Så hvis dit badeværelse trænger til en ombygning, renovering eller udvidelse, så kan vi hjælpe dig med at realisere drømmebadeværelset.

Hos Dansk VVS Service har vi mange års erfaring og den nødvendige viden til at indrette badeværelset som du har drømt om. Denne erfaring og viden bliver ligeledes øget gennem vores medlemskab af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde for VVS-installatører. Her har vi mulighed for sparring med nogle af landets bedste VVS’ere. Det betyder altså, at hvis vi har et problem, som vi ikke selv kan løse, så kan vi altid få råd fra vores dygtige og kompetente kollegaer. Gennem vores viden og erfaring får du altid den mest optimale badeværelsesløsning, som passer til netop din bolig. Det betyder, at du altid får de mest moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet.

Her på siden har vi indrettet badeværelset med flot terrazzo gulv. Ligeledes har vi indrettet badeværelset med praktiske hvide fliser på væggen. Valget af terrazzogulv og hvide fliser skaber en dynamisk sammensætning, som passer perfekt sammen. Det giver en god retro-følelse. Ligeledes har vi også valgt badeværelsesmøbler ud fra sammensætningen af farver. Det skal altså forstås sådan, at vasken og toilettet komplementerer hinanden rigtig godt. Til sidst har vi haft respekt for husets tid, hvor vi fandt det vigtigt, at badeværelset passede til husets tid. Alt i alt har vi skabt et kongruent badeværelse med husets tid i mente, men samtidig skabt et moderne funktionelt badeværelse, som netop stemte overens med kundens behov.

Vi er altid opmærksom på, at alle vores kunder har individuelle præferencer og ønsker. Derfor tilpasser vi også altid vores løsninger til kunderne. Det gør altså, at badeværelset får et personligt præg samtidig med, at det stemmer overens med forventnings kravene fra kunden.

Badeværelse med terrazzo gulv

Valg af produkter til badeværelses renovationen

Nedenfor har vi listet valget af komponenterne, som netop er blevet brugt til denne badeværelsesløsning. Vi har brugt komponenter fra flere forskellige brands – herunder eksempelvis Duravit og Unidrain.

Hos Dansk VVS Service har vi stor fokus på valg af produkterne, da produkterne skal have en vis kvalitet. Årsagen heraf skal findes ved, at dit badeværelse oftest bliver brugt af flere forskellige familiemedlemmer. Det sætter krav til, at produkterne skal være af høj kvalitet, så man i mange år ud i fremtiden, stadig har stor glæde af sit badeværelse.

Badeværelset er indrettet med:

Hvis du skulle have nogen eventuelle tvivlsspørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. eller pr. mail.
Vi håber, at vi i fremtiden kan være din professionelle samarbejdspartner, hvor vi har mulighed for at skabe netop drømmebadeværelse.

Du kan med fordel bemærke, at hvis du fortsat ikke har fået nok inspiration her på siden, så har du mulighed for at bestille et gratis og uforpligtende badtjek herunder.

Badeværelse med terrazzo gulv

Hvad er terrazzo?

Terrazzo er et materiale som er fremstillet af skærver fra marmor. Skærverne blandes med et bindemiddel som typisk er hvid, grå eller den klassiske cement-farve. Terrazzo er et flot og slidstærkt materiale og velegner sig derfor til brug på badeværelset, bryggerset og det kan faktisk også indgå i køkkenet. Du har nok set det klassiske sort/hvide terrazzogulv, men i dag kan terrazzo tilpasses i både farve, størrelse og mønstre. Dvs. at du kan få et specialtilpasset terrazzogulv og tilligemed kan gulvet lægges uden fuger eller revner.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon