Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Tidsløst indrettet badeværelse

Vi har sikret en tidsløs indretning gennem vores valg af materialer, samt sammensætning af farver. Vi mener selv, at vi har givet vores bedste bud på et badeværelse, som falder i alles smag, og kan dække samtlige behov.

Her på siden kan du finde en masse inspiration til dine badeværelses drømme. Hos Dansk VVS Service – Bedre Bad Odense M ved vi, at alle vores kunder har individuelle præferencer og behov. Det betyder samtidig, at vores kunder også har forskellige drømme, hvad angår bad og toilet. Fælles er dog, at vi igennem vores mange års erfaring uden tvivl kan imødekomme enhver drøm, som du måtte have til indretning af badeævlreset. Det sikrer vi ved, at vi hele tiden løbende er opdatereret med de nyeste trends i markedet. Derved kan vi tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger til netop din bolig.

Hvis du mod forventning alligevel ikke har fundet nok inspiration her på siden, så må du absolut ikke fortvivle. Vidste du eksempelvis at Dansk VVS Service tilbyder badtjek hjemme hos dig. Badtjekket er ganske gratis, og er ligeledes helt uforpligtende for dig. Ved et badtjek hos Dansk VVS Service, kommer en af vores dygtige og kompetente medarbejder hjem til dig, og gennemgår dit badeværelse fra A til Z. Du kommer derfor til, at blive præsentereret for samtlige muligheder, som du har med netop dit badeværelse. Hvis et gratis og uforpligtende badtjek har fanget din interesse, så kan du finde mere information herunder.

Tidløs indretning af badeværelse

Valg af produkter til badeværelset

Nedenfor har du mulighed for, at se hvilke produkter, som vi netop har valgt til denne her badeværelsesløsning. Der er blandt andet valgt produkter fra flere forskellige mærker – herunder Duravit og Unidrain.

Badeværelset er indrettet med:

  • Håndvask fra Duravit
  • Toilet fra Duravit med Geberit indbygningscisterne
  • Håndklædetørre fra Kriss
  • Bruseafløb fra Unidrain

Hos Dansk VVS Service har vi stort fokus på valg af de rigtige materialer og komponenter. Det er vigtigt, at du som forbruger sætter store forventningskrav til valg af materialer og komponenter. Der er flere årsager til dette.

For det første bliver dit badeværelse dagligt udsat for vand og fugt. Hvis ikke du vælger materialer og komponenter af rette kvalitet, så kan det få store konsekvenser for dig. Der kan eksempelvis opstå vand- og fugtskader, hvis kvaliteten ikke er tilstrækkelig. Det kan i sidste ende føre til større skader på gulve, vægge og lofte i din bolig. Dog er det ligeledes vigtigt, at arbejdets udførelse ligeledes bliver udført i tilstrækkelig kvalitet. Derfor skal du altid vælge en VVS’er, der har stor fokus på det faglige håndværk. Det kan du heldigvis få hos Dansk VVS Service. Vi skaber tryghed og klarhed gennem hele projektforløbet fra start til slut.

For det andet, så er der dagligt et ekstremt pres på dit badeværelse af alle familiens medlemmer. Det øger selvfølgelig slitagen på alle materialer og komponenter, som dit badeværelse består af. Dette kan kraftig nedsættes, hvis man vælger materialer og komponenter i rette kvalitet.

 

Tidløs indretning af badeværelse

Få mere inspiration og sparring til dit nye badeværelse

Vi håber, at du har fået en tilstrækkelig inspiration, så du kan komme videre med dine badeværelses drømme. Hvis det alligevel ikke var tilfældet, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. eller pr. mail.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon