Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Nyt badeværelse Odense

Står du overfor renovering eller ombygning af badeværelse og kunne du godt bruge en hjælpende hånd? Hos Bedre Bad Odense M er vi specialister i at forvandle gamle badeværelser til nye, flotte badeværelser.

Vi arbejder med totalløsninger, som betyder at vi assisterer dig allerede i planlægningsfasen af det nye badeværelse. Samtidigt sørger vi for at hyre de rette håndværkere til badeværelset samt holder styr på økonomi og tidsplan. Vi lægger navn til og så skal det også være i orden. Så er du på jagt efter et nyt badeværelse Odense, så kontakt din lokale Bedre Bad VVS-installatør for råd og sparring omkring dit nye badmiljø. Vi kan kontaktes på tlf. eller pr. mail.

Bestil Gratis Badtjek – den bedste start på nyt badeværelse

Vi tilbyder et Gratis Badtjek, som du kan bestille hvis du har svært ved at finde hoved og hale i moderne løsninger og indretning af badeværelset. Ved bestilling af badtjekket sender vi beregningsfrit en badeværelsesekspert, som gennemgår dit nuværende badeværelse og præsentere dig for konkrete løsninger baseret på dine ønsker og behov.

Det er et helt uforpligtende tilbud for dig, som befinder sig i inspirationsfasen og ønsker at få gjort noget ved tanken om badeværelsesrenovering.

Læs mere og bestil et Gratis Badtjek herunder.

Kreative løsninger til dit nye badeværelse

Skal badeværelset være enkelt, eller skal det prydes med forskellige vinkler og farver? Hvilke forskellige funktionaliteter skal badeværelset rumme? Mulighederne er mange, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi kan vejlede dig, så du får præcis det resultat, du ønsker. Du får muligheden for at sætte dit personlige præg på badeværelset.

Hos Bedre Bad går vi op i at skabe det individuelle badmiljø, så vores kunder får et unikt badeværelse, som matcher deres stil og behov. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og tilfører det velkendte Bedre Bad twist – og i fællesskab skaber vi dit nye unikke badeværelse i din stil. Du kan finde inspiration til indretning i vores galleri. Her kan du se et udpluk af de cases vi har lavet, som du måske kunne bruge som inspiration til dit nye badeværelse.

Vi står til rådighed med hjælp til dit nye badeværelse. Det gælder både hvis du har et kæmpe badeværelse på mange m2 eller et lille badeværelse, hvor du mangler hjælp til at udnytte de sparsomme kvadratmeter.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Kvaliteten er i fokus

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, at det nye badeværelse er udført med fokus på det gode håndværk, funktionalitet og en flot æstetisk finish. Det kræver en erfaren VVS-installatør, og det finder du hos Bedre Bad Odense M. Vi går op i kvalitet – derfor er alle vores produkter fra øverste skuffe, og vi ved at alle vores løsninger bliver leveret i bedste kvalitet. Badeværelset er et rum som hyppigt er i brug, hvilket slider på både badeværelsesmøbler og vvs-installationer. Derfor benytter vi udelukkende leverandøre, som lever op til vores egne høje forventninger til kvalitet. Dermed sikre vi at, når vi levere en badeværelsesløsning – så holder den også mange år frem.

Vælg en totalløsning og slip for al bøvlet

Lad os sørge for en totalløsning, så du ikke selv skal koncentrere dig om kontakten til de involverede parter. Sammen med vores kompetente samarbejdspartnere skaber vi de gode løsninger og følger projektet sikkert til dørs.

Vi klarer alt fra tegninger til sidste tjek af det færdige projekt. det betyder også at vi sørger for levering og montering. På denne måde kan vi med garanti sikre, at alt bliver udført korrekt og i høj kvalitet. Ønsker du selv at finde tømrere, elektrikere og malere til opgaven, er det naturligvis helt i orden.

Showroom – kom og få gratis inspiration til badeværelse

Vi har også adgang til et stort showroom i Middelfart, hvor du kan hente inspiration. Her kan du komme og se konkrete badløsninger og få inspiration til badeværelsesinretning. Læs mere om vores 600 m2 store badudstilling herunder.

Kig på nye møbler til badeværelse

Uanset om du renovorer hele badeværelset eller blot trænger til fornyelse, så er badeværelsesmøbler noget du bør kigge på. Hos Bedre Bad Odense M finder du et bredt udvalg af badeværelsesmøbler og tilbehør, som vi leverer og monterer uden merpris.

Se badeværelsesmøbler i webshoppen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon