Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Gør drømmen om badeværelset til virkelighed

Gør din drøm om et nyt badeværelse til virkelighed – og oplev hvordan hele boligens komfort øges. Et veldesignet, velindrettet og nyt badeværelse kan glæde hele familien mange år fremover. Og ikke nok med det. Med et nyt badeværelse forøges boligens værdi – det kan du se den dag, boligen skal sælges.
Samtidig kan et nyt bad sikre dig besparelser – både på energi og vandressourcer. For dagens moderne sanitet fx lavtskyllende toiletter, berøringsfrie armaturer/vandhaner og bruseanlæg med vandsparefunktion – kan faktisk betyde lavere forbrug.

Vi er klar til at realisere din drøm – vi skaber individuelle badeværelser over hele Odense og over hele Fyn. Kontakt os på tlf. eller pr. mail og lad os høre mere om din opgave.

Stil krav til dit bademiljø

Vidste du f.eks. at boligens badeværelse er det dyreste af alle boligens rum at ombygge, renovere mv. målt pr. kvadratmeter? Der er flere årsager til dette, men den primære årsag er, at dit badeværelse dagligt bliver udsat for vand og fugt. Det stiller derfor store krav til valg af materialer og ikke mindst udførelsen af arbejdet.

Hos Dansk VVS Service er vi autoriserede VVS-installatører med mange års erfaring. Det er din garanti for, at arbejdet bliver udført professionelt i ekstrem høj kvalitet. Samtidig tilbyder vi også kyndig rådgivning og vejledning, hvad eksempelvis kunne være i forbindelse med valg af materialer. Hvis ikke arbejdet bliver udført korrekt, kan der ske flere forskellige skader på bolig – herunder vand- og fugtskader, som i værste fald kan ødelægge gulve, vægge og lofte. Når du vælger Dansk VVS service, så oplever du altid stort engagement uanset, hvilke af vores dygtige og kompetente medarbejdere, som du måtte møde i gennem projektforløbet fra start til slut. Det er din garanti for, at får glæde af dit badeværelse mange år ud i fremtiden.

Valg af muligheder

Vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden, som er bestående autoriserede VVS-installatører over hele Danmark. Derved har vi adgang til en masse sparring gennem vores stærke kommunikationsnet. Ligeledes har vi også fokus på løbende, at sende vores dygtige og kompetente medarbejdere på kurser og videreuddannelse. Det er din garanti for, at vi altid er opdateret med den nyeste viden, uanset hvilket emne det måtte dreje sig om. Så hvis det drejer sig om valg af materialer, lovgivningen eller andre tvivlsspørgsmål, så får du altid den bedste rådgivning hos Dansk VVS Service.

Som tidligere skrevet er dit badeværelse, det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter. Det betyder, at man skal være bekendt med de mange forskellige moderne badeværelsesløsninger, som findes på markedet i dag. Det betyder, at du får netop det badeværelse, der opfylder dine behov og ønsker. Hos Dansk VVS Service er vi mere end bekendt med, at alle vores dejlige og tilfredse kunder har individuelle behov og ønsker. Disse individuelle behov og ønsker har vi været med til at opfylde i rigtig mange år. Det betyder samtidig, at vi altid er bekendt med de nyeste moderne trends og muligheder, som befinder sig i markedet. Så uanset hvilke behov og ønsker du måtte have, så kan vi tilbyde dig et moderne badeværelse med funktionelle løsninger, som er skræddersyet til netop din bolig. Det er din garanti for, at du bliver glad for dit badeværelse i mange år ud i fremtiden.

Hos Bedre Bad sikrer vi os alt virker optimalt inden vi går.

Er du stadig i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl omkring hvilke badeværelsesløsninger, som er mulige med din bolig, så kan et badtjek være med til at løse dette. Hos Dansk VVS Service tilbyder vi nemlig et badtjek af dit badeværelse. Vores badtjek er ganske gratis og helt uforpligtende, så du har absolut intet at tabe. Du får til gengæld god og kyndig rådgivning, hvor vi gennemgår hele dit badeværelse fra A til Z. Du kan finde nærmere information om vores gratis og uforpligtende badtjek herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon