Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Stor badeværelsesudstilling i Middelfart

Besøg vores badeværelsesudstilling i Middelfart hvor du har rig mulighed for at få inspiration til badeværelse og en snak med en bad- og energiekspert. Badudstillingen er fyldt med produkter og løsninger fra vores partnere som Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m.

Med andre ord, så har du en rigtig god chance for at få et godt overblik over mulighederne på markedet – hvad enten du skal bruge vandhaner, toiletter, brusehoveder, badeværelsesmøbler eller badeværelsestilbehør.

600 m2 badudstilling med alt til badeværelset

Med en smuttur til vores udstilling i Middelfart, kan du se konkrete løsninger, som er sat op på en overskuelig måde. Ved at bevæge dig rundt i de komplette badeværelser som er indrettet med badeværelsesmøbler og tilbehør, vil du få overblik over moderne badløsninger og skabe nogle gode idéer.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Få gratis, professionel bad rådgivning

I udstillingen finder du også eksperter i badeværelser, som er klar med yderligere inspiration og gode råd til dit nye bademiljø. Et lækkert bademiljø betyder mere end man lige tror. Derfor sætter vi hos Bedre Bad Odense M også en ære i at sørge for at vejledningen i dit nye bademiljø bliver så gnidningsfri som overhovedet muligt. Et godt bademiljø kan i nogle tilfælde være årsagen til at dagen starter fantastisk. Så fokus på et godt bademiljø er vigtigt.

Få lokal rådgivning til badeværelse

Frygt ikke, hvis du ikke har mulighed for at besøge badudstillingen i Middelfart. Vi er din lokale VVS-installatør i Odense, som tilbyder gratis rådgivning og hjælp til badeværelset. Om det gælder inspiration til nye badeværelsesmøbler eller hjælp til renovering, så er vi klar med kyndig hjælp. Få uforpligtende og uvildig sparring til badeværelsesrenovering med vores Gratis Badtjek. Mangler du hjælp til valg af badeværelsesmøbler, tilbehør eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. eller mail.

Bedre Bad - Bedre Energi - rent drikkevand

Energiløsninger og VVS

Hvis du mangler gode råd til energiløsninger i dit hus eller VVS-løsninger, er det også muligt at tage en snak med Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører. Om det så bare drejer sig om en vandhane eller anden form for armaturer så er vi klar ved telefonen. Vi kommer desuden også gerne ud og inspicerer dine vandhaner og VVS-installationer i Odense og omegn.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Booking & bemanding i udstillingen

På hjemmesiden, som står nedenfor, kan du booke en badkonsulent og se hvornår du finder en ekspert i enten badeværelser, vvs eller energiløsninger. Tryk på linket og læs mere om hvad en badkonsulent kan hjælpe dig med.

Bedre Bad – Bedre Energi Center

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart

Få mere at vide om Bedre Bad – Bedre Energi Center herunder.

Åbningstider: Alle dage 10-17 på nær mellem jul og nytår.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon