Galleri - Douchetoilet til badeværelset

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Douchetoilet til badeværelset

Dette badeværelse er indrettet med et douchetoilet af mærket AquaClean Mera, som er produceret og fremstillet af Geberit. Dette smukke og elegante væghængte toilet er designet af Christoph Behling. Han er blandt andet kendt for urdesign til TAG Heuer ure.

Herudover er badeværelset indrettet med dobbelt brus og badekar med Duravit dobbelt kar til dejlig fælles hygge. Vores kunde var mere end tilfreds med resultatet, og vil med garanti få glæde af sit nye flotte badeværelse mange år ud i fremtiden.

En kombination af de flotte sorte klinker, samt de hvide badeværelsesmøbler gør badeværelset til en samlet enhed. Badeværelset fremstår indbydende og varmt, hvilket var lige efter kundens forventninger, som var meget tilfreds med resultatet. Alt i alt en moderne løsning, hvor vi har valgt at fokusere på douchetoilettet, som du har mulighed for at læse mere om i det næste afsnit.

Valg af produkter:

 • AquaClean Mera douchetoilet
 • Dobbelt brus
 • Duravit dobbelt kar

Ved valg af gode materialer, er der selvfølgelig oftest en tilhørende høj pris. Dog er det vigtigt, at bruge kvalitetsprodukter til indretningen af badeværelset. Der er oftest et ekstremt pres på boligens badeværelse, når hele familien anvender det. Derfor er det vigtigt med kvalitetsprodukter, så man fortsat har glæde af sit badeværelse mange år ud i fremtiden.

Galleri - Douchetoilet til badeværelset

Fordele ved et douchetoilet

Et douchetoilet er kort sagt en kombination af et normalt toilet og et bidet. Alle vores douchetoiletter er ekstremt nemme at betjene, og samtidig får du et elegant og stilrent toilet. Det giver et flot finish på alle badeværelser.

Ved et douchetoilet sikrer du naturlig hygiejne gennem varmt vand. Det er mere skånsomt og hygiejnisk sammenlignet med almindelig toiletpapir. Derudover er det ligeledes følelsen af renhed, som er den primære fordel. Efter hvert brug føler du dig ren og tilpas. Som tidligere beskrevet er toilettet ekstremt nemt, at benytte, så alle familiemedlemmer kan med garanti få glæde af det. Du kan nemt indstille dit douchetoilet efter individuelle behov og præferencer. Alt i alt kan et douchetoilet være med til at give følelsen af velvære.

Der findes mange forskellige typer og brands af douchetoiletter. Det kan rent ud sagt være en kæmpe jungle, at finde rundt i som forbruger. Derudover har mange af vores douchetoiletter også flere forskellige komfortfunktioner.

Her ser du en liste med eksempler på komfortfunktioner:

 • Sædevarme
 • Varmlufttørrer
 • Lugtudsugning

Du skal bemærke, at komfortfunktionerne blot er med til at styrke følelsen af velvære. Hvis du er i tvivl om hvilke komfortfunktioner, som med fordel kunne være relevante for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Dansk VVS Service er vi altid imødekommende og engageret i vores kunders ønsker og spørgsmål.

Uanset hvilken type du måtte vælge, så vil du ændre dit syn på toiletbesøg. Hos Dansk VVS Service er vi altid opdateret med den nyeste viden af douchetoiletter. Det sikres derfor, at du altid får de nyeste, moderne og funktionelle løsninger på markedet. Hvis du har spørgsmål angående vores galleri eller generelt til douchetoiletter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. eller pr. mail.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon