Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

VVS-løsninger til private og virksomheder

Dansk VVS Service, Bedre Bad – Bedre Energi Odense M, udfører en række forskelligartede VVS-opgaver for en bred kundekreds:

Hvis dine behov ikke længere bliver dækket af dit gamle badeværelse, så kan vi uden tvivl hjælpe dig med at realisere dit drømmebadeværelse. Vi tilbyder et Gratis Badtjek og udfører bl.a. ombygning, renovering og udvidelser af bad og toilet, alt efter hvad du har behov for.

Ligeledes tilbyder vi også alle former for energiløsninger og varmesystemer, altid med det fokus at maksimere udbyttet af dine installationer. Ved at udnytte ressourcerne bedre, sparer du i sidste ende penge på dine regninger.

Vi tilbyde også alt inden for blik og VVS-service. En serviceaftale hos Dansk VVS Service sikrer, at dine installationer har en forlænget levetid.

Quooker Fusion Round

Glade kunder i Odense og på hele Fyn

Vi servicerer kunder i hele Odense og over hele Fyn. Vi kører gerne langt for opgaven, og vores mål er, at du er tilfreds med resultatet i sidste ende, og at du i fremtiden vil få glæde af din installation. Dansk VVS Service har i mange år sikret glade og tilfredse kunder – både private og virksomheder, herunder også foreninger og offentlige institutioner. Opgavens omfang eller størrelse påvirker på ingen måde vores store engagement, som du vil opleve fra alle vores medarbejdere fra start til slut. Vi elsker vores håndværk, og vi håber, at vi i fremtiden kan være med til løse problemer for dig.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp

Du har her på siden mulighed for at læse om de mange forskellige typer af opgaver og services, som vi kan tilbyde. Hvis du mod forventning ikke kan få nok information her på siden, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon