Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

VVS-løsninger til private og virksomheder

Dansk VVS service Bedre Bad – Bedre Energi udfører for den store kundekreds en række forskelligartede VVS-opgaver.

Hvis dine behov ikke længere dækkes af dit gamle badeværelse, så kan vi uden tvivl hjælpe dig med, at realisere dine badeværelses drømme. Vi laver alt fra ombygning, renovering og udvidelser af bad og toilet. Ligeledes tilbyder vi også alle former for energiløsninger og varmesystemer. På den måde har du mulighed for, at maksimere dine installationer, og derved sparer penge på din regning i sidste ende. Det skyldes, at du udnytter dine ressourcer bedre. Til sidst kan vi tilbyde alt inden for blik og VVS-service. En serviceaftale hos Dansk VVS Service sikrer, at dine installationer har en forlænget levetid.

Quooker Fusion Round

Glade kunder i Odense og hele Fyn

Vi servicerer kunder over hele Odense og over hele Fyn. Vi kører gerne langt for dig. Vores mål er blot, at du er tilfreds med opgavens udførelse i sidste ende, og at du i fremtiden vil få glæde af din installation. Dansk VVS Service har i mange år sikret glade og tilfredse kunder – herunder private og erhverv. Blot for at nævne hvilke erhvervskunder, som vi har hjulpet, så kan vi med fordel nævner flere forskellige typer af virksomheder, foreninger og offentlige institutioner. Opgavens omfang eller størrelse påvirker på ingen måde vores store engagement, som vil opleve fra alle vores medarbejdere gennem projektforløbet fra start til slut. Vi elsker vores håndværk, og vi håber, at vi i fremtiden kan være med til løse problemer for dig.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp

Du har her på siden mulighed for at læse omkring de mange forskellige typer af opgaver og service, som vi kan tilbyde. Hvis du mod forventning ikke kan få nok information her på siden, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon