Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Galleri med inspiration til badeværelset

Her på siden har du mulighed for at se et lille udpluk af vores egne projekter, som vi for nyligt har udført for nogen af vores kunder. Vi er rigtig stolte af resultaterne, og lægger altid vægt på vores faglige håndværk. Hos Dansk VVS Service løser vi en bred vifte af VVS-opgaver, uanset størrelse eller omfang af den pågældende opgave. Derfor løser vi altid opgaverne med stort engagement i høj kvalitet. Du kan her på siden eksempelvis læse om:

Se et udpluk af vores forskellige cases her:

Tidsløs indretning

Galleri - Douchetoilet til badeværelset

Geberit Mera

Skrå frie bjælker

Badeværelse med terrazzo gulv

Terrazzo

Bedre Bad - Bedre Energi - indbygningsløsning

Fra vision til virkelighed: Skab det perfekte badeværelse med vores hjælp

Det er vigtigt og en god idé, når du overvejer at ombygge, udvide eller renovere dit nuværende badeværelse, at du har været ude at indsamle den nødvendige inspiration. På den måde har man mulighed for, at danne sig et overblik over, hvilke individuelle ønsker og behov, som badeværelset skal kunne dække. Her på siden har du mulighed for at lade dig inspirere. Du kan lade dig inspirere, om end det gælder indretning, eller hvilke funktionelle løsninger, som dit personlige badeværelse skal have. Det sikrer, at du får opfyldt netop dine individuelle behov og ønsker, samt øger boligens samlede komfort, hvilket kommer alle familiemedlemmer til gode. Samtidig påvirker det også boligens samlede værdi, når dit badeværelse er i top stand.

Indretning af badeværelset, kan for nogle være meget uoverskueligt. Vi kan give dig gode ideer og tips til hvordan du kan overkomme dine forhindringer og problemer. Har man fx et lille badeværelse og gerne vil udnytte pladsen og få det til at synes større, kan vi give dig tips og tricks til at indrette badeværelset optimalt ift. skabsløsninger eller evt. ombygning af badeværelset. Vi kommer med ideer til hvordan du kan gøre, for at du kan skabe et nyt badeværelse efter dine drømme.

Hos Dansk VVS Service er vi altid bekendt med, at alle vores kunder har individuelle præferencer og behov til deres badeværelse. Vi har mange års erfaring og viden. Ligeledes er vi uddannede VVS-montører og BBA Certificeret Energivejledere, så vi kan med garanti også opfylde dine præferencer og behov. Det kan være, at du er i en bestemt fase i dit liv, som betyder, at du bliver nødt til at stille strengere krav til dit badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Hvilke muligheder har du?

Uanset hvad årsagen måtte være, så kan Dansk VVS Service med garanti tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger, som netop findes på markedet i dag til din bolig. Vidste du eksempelvis, at vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden? Det er en landsdækkende kæde med medlemmer over hele Danmark. Det betyder, at vi altid har mulighed for sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Fælles er nemlig, at vi er autoriserede VVS-installatører, og deler ud af vores viden og erfaring. Derfor kan vi sikre, at du altid får den nødvendige inspiration, så dit badeværelse netop kan leve op til dine
forventningskrav. Vi skræddersyer dit badeværelse efter dine behov og ønsker, og det sikres derfor, at du får stor glæde af dit badeværelse mange år ud i fremtiden.

Uanset hvilke spørgsmål du måtte have, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. eller pr. mail. Vi er altid imødekommende, og løser hvilke som helst opgaver for dig. Vi løser altid opgaverne med stort engagement i høj kvalitet. Vi er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Her kan du se et lille udpluk af vores projekter. Her kan du lade dig inspirere til indretning og funktionaliteter i dit personlige badeværelse. Husk vi løser opgaver over hele Fyn. Klik her og se et udpluk af vores badeværelsesløsninger, der er lavet i Bedre Bad – Bedre Energi kæden.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon