Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Om Dansk VVS Service – En del af bedre bad kæden

Dansk VVS Service – Bedre Bad Odense M er en moderne og dynamisk VVS-virksomhed, som udfører VVS-opgaver for private, erhverv og det offentlige i Odense og over hele Fyn.

Vores aktiviteter falder inden for følgende hovedområder:

  • Badeværelser – fra udskiftninger over del renovering til totalløsninger

  • Energiløsninger og varmesystemer – både de kendte og helt nye teknologier

  • Blik og VVS-service – gængs blikkenslagerarbejde

Kontakt os for din opgave – vi løser den med effektivitet og engagement!

Varmepumpe kan give dig energioptimering

Hvad kan vi tilbyde dig?

Dansk VVS Service – Bedre Bad Odense M er din professionelle VVS-installatør. Vi har mange års erfaring og viden indenfor en bred vifte af VVS-opgaver. Så uanset om der er tale om service, renovering, ombygning, udvidelse kan vi med garanti hjælpe dig. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Uanset opgavens omfang eller størrelse løser Bedre Bad Odense M altid opgaverne med stort engagement i høj kvalitet.

Som sagt er vi en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører over hele Danmark. På den måde har vi altid adgang til den nyeste viden, hvilket sikrer, at du får de nyeste moderne og funktionelle løsninger på markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Vi løser både opgaver for privat og erhverv – herunder flere forskellige typer af virksomheder, foreninger og offentlige institutioner.

Hos Dansk VVS Service er kundetilfredshed en rigtig vigtig faktor for os. Vi har i mange år sikret glade og tilfredse kunder. Det mener vi bliver skabt gennem kyndig ekspert rådgivning foretaget af vores dygtige og kompetente medarbejdere.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid imødekommende, og svarer altid indenfor kort tid. Vi håber, at vi i fremtiden kan blive din professionelle samarbejdspartner. Du kan finde alle vores kontaktinformationer herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon