Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Vi er en del af Bedre bad 

Vi er medlem af Bedre Bad – en landsdækkende kæde af dynamiske VVS-virksomheder med fagfolk og specialister indenfor badeværelser og bryggerser.

Kæden har eksisteret i mere end 20 år og består af 52 forretninger. Det betyder, at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Dine krav og ønsker i fokus

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang ved hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers. Vi skal være opdaterede – og det er vi!

Vi tager den totale styring af projektet

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad Odense M sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Leverandørnetværket sikrer kvalitet og valgmuligheder

Hos Bedre Bad arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og –løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Her skaber vi løsninger:

Vi projekterer og installerer badeværelser over hele Odense og hele Fyn.

Kontakt os på tlf. eller pr. mail og lad os høre hvilken løsning du drømmer om.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon