Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Løsninger til erhvervskunder 

Som boligforening eller virksomhed kan det være en stor fordel at have en samarbejdspartner tilknyttet, som kan sørge for, at alt vand, varme og sanitet fungerer optimalt. På den måde sikrer I jer, at der tages hånd om problemerne, før de udvikler sig.

Teknikrum med rør erhverv

Fra småt til stort

Bedre Bad Odense M klarer alle projekter. Fra de små serviceopgaver og servicering af større anlæg til badeværelsesrenoveringer og VVS-arbejde i forbindelse med køkkener. Det kan være en fordel løbende at få foretaget en servicering af anlæg og installationer, så du sikrer optimal drift. Fungerer anlæggende ikke optimalt, risikerer du, at du smider mange penge ud ad vinduet.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Totalløsninger

Vi tilbyder også totalløsninger, hvis det eksempelvis drejer sig om flere badeværelser, der skal renoveres på én gang. Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Odense M udgør vi et godt team med vores samarbejdspartnere, som har samme kvalitetskrav, vi selv har, og som står klar hver eneste dag for at løse vores kunders behov bedst muligt. Det er nemlig din garanti for, at opgaven bliver løst mest effektivt. Derudover er vi Certificerede Energivejledere og kan derfor være behjælpelige med eksempelvis energioptimering af varmeanlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra baggård

Kvalitet i centrum

Vi leverer resultater, som er i orden første gang. Det er vigtigt for os, at vores kunder kan stole på det arbejde, vi udfører, og at de har lyst til at vælge os igen. Derfor er kvalitet og grundighed alfa og omega hos os. Vi lytter altid på hvilke behov og ønsker du har, derefter kommer vi med vores bedste bud på, hvordan vi løser opgaven. Vi anvender naturligvis kun produkter af høj kvalitet, ligesom vores arbejde altid er af højeste kvalitet.

Offentligt badeværelse med håndvaske erhverv

Akutte problemer – døgnvagt

Vi har døgnvagt og kan derfor rykke ud 24 timer i døgnet.
Ring til vagttelefonen på tlf. 70 20 90 19.

Kontakt os

Lad os hjælpe jer med VVS-arbejdet. Vi står klar med rådgivning, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon eller pr. mail. Vi løser opgaver for erhvervsvirksomheder, boligforeninger og offentlige virksomheder over hele Odense og hele Fyn.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon