Bedre Bad - Bedre Energi - kælder bad

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Få professionel energivejledning 

Der kan være flere penge at spare på energiforbruget, end du lige går og tror. Det kræver blot, at du får den rigtige rådgivning, så du ved, hvor du skal sætte ind.

Hos Bedre Bad Odense M er vi Certificerede Energivejledere og kan hjælpe dig med at vurdere din husstands energiforbrug samt de eventuelle besparelser, der er at hente, hvis du får den rigtige energioptimering. Noget af det, der kan være en fordel, er ny styring på varmeanlægget, udskiftning af gamle termostater til nye, samt montering af nye vinduer og døre.

Vi kender alle tips og tricks til at opnå optimal energibesparelse i ejendomme. Vi arbejder uafhængige af energiselskaberne og kommer altid med vores ærlige vurdering. Nogle steder kan selv små justeringer betyde store besparelser, andre steder kan en ny energiløsning være optimal. Få en vurdering af din bolig, og undersøg dine muligheder for at opnå en energibesparelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Vi gennemgår hele boligen med et Energitjek

Der findes flere forskellige løsninger, når det drejer sig om energioptimering. Vi kommer gerne ud til dig og ser på din ejendom. Vi tilbyder et Energitjek, hvor vi gennemgår hele boligen og ser på, hvor der kan optimeres, og hvad du kan spare. Derefter udarbejder vi en rapport med forslag til bedre energiløsninger end dem, du har i øjeblikket.

Læs mere om, hvad et Energitjek indebærer og bestil et Energitjek på linket herunder.

Ring på tlf. eller send os en mail for yderligere oplysninger eller for at booke et møde. Vi udfører Energitjek over hele Fyn.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon