Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Gratis Badtjek – skab dit drømmebadeværelse

Her på siden finder du svar på alle de spørgsmål, som du måtte have vedrørende et Badtjek. Hvis du eksempelvis er i tvivl om, hvilke muligheder du har med dit badeværelse, eller blot vil vide mere om, hvad et Badtjek er for en størrelse, så kan du med fordel læse med her.

Et moderne og funktionelt badeværelse øger boligens komfort markant og påvirker alle familiemedlemmer positivt. Det kan dog være svært at gennemskue, hvilke moderne og funktionelle løsninger, som netop er mulige for dit badeværelse. Så om end det gælder ombygning, udvidelse eller renovering, så kan et Badtjek være med til at give et overblik over hvilke løsninger, du har mulighed for.

Alle har individuelle badeværelsesdrømme, da vi alle har forskellige behov, som vores badeværelse skal kunne dække. Dog er dette ingen hindring for Dansk VVS Service grundet vores mange års erfaring. Vi har arbejdet med utallige løsninger på badeværelser, som med garanti også kan dække dine behov.

Book et gratis badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - håndvaske - vandhaner

  Få et Gratis Badtjek

  Hos Dansk VVS Service – Bedre Bad i Odense tilbyder vi Badtjek. Et Badtjek gennem os er ganske gratis, og samtidig helt uforpligtende. Vi har mange års erfaring, hvorigennem vi har genereret en masse viden. Ligeledes er vi også en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde. Kæden består af medlemmer fra VVS-branchen, som er fordelt over hele Danmark. Derfor er vi altid opdatereret med de nyeste trends i markedet. Det kommer selvfølgelig dig til gode, da vi altid kan tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger til dig.

  Selvom Badtjekket er ganske gratis og uforpligtende, så tager vi det stadig ekstremt seriøst. Du vil opleve, at vores dygtige og kompetente medarbejdere har stort engagement og vil foretage tjekket grundigt. Ved et Badtjek gennem Dansk VVS Service vil vores dygtige og kompetente medarbejdere fremlægge samtlige alternativer, som er tilgængelige for dig. Det betyder, at du bliver tilfreds med dit badeværelse i mange år ud i fremtiden.

  Når du bestiller et gratis og uforpligtende Badtjek gennem Dansk VVS Service, kommer der en medarbejder på besøg hjemme hos dig. Her vil vi gennemgå dit badeværelse fra A til Å – dvs. alt fra klinker og fuger, til brusekabine, toilet og vask. Vi foretager også eventuelle målinger, som kunne være relevante for dig. Løbende kommer vores medarbejder med forslag, som kunne dække netop dine behov.

  Det er langt fra et krav, men jo mere du selv er opmærksom på dine behov og krav, jo bedre kan vores medarbejder vejlede dig i sidste ende. Vi kan altså med andre ord indsnævre vores løsningforslag til dig, så mulighederne i højere grad bliver fokuseret efter dine behov.

  Hvorfor kan et Badtjek hjælpe dig?

  Det kan som forbruger være rigtig svært at gennemskue samtlige løsninger, som du kan gøre brug af til at løse dine behov. Det kan et Badtjek være med til at give dig klarhed over. Vidste du eksempelvis, at badeværelset er det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter, sammenlignet med resten af rummene i boligen? Det betyder også, at planlægningen af rummet er ekstra vigtig, hvis du vil være sikker på at blive tilfreds med dit badeværelse og investering. Dette kan opnås gennem et Badtjek, hvor du igennem en kyndig fagperson, har mulighed for sparring og opstilling af samtlige alternativer og løsninger.

  Der er flere årsager til, at et badeværelse er det dyreste rum at ombygge i en bolig. En af årsagerne skal blandt andet findes ud fra, at dit badeværelse dagligt bliver udsat for vand og fugt. Det sætter ekstremt høje krav til valget af materialer, og ikke mindst udførelsen af arbejdet. Hvis materialerne og arbejdets udførelse eksempelvis ikke lever op til de nødvendige krav om kvaliteten, så kan det i sidste ende blive meget omkostningsfuldt for dig. Du kan i værste fald opleve vand- og fugtskader, som kan ødelægge boligens gulve, vægge og lofter. Vores råd er derfor, at du vælger en fagmand, som har enormt fokus på håndværket. Samtidig er det også vigtigt, at du vælger en fagmand, som har den nødvendige viden omkring alt i VVS-branchen. Alt dette kan du få hos Dansk VVS Service.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 70 20 90 19
  vvs@danskvvsservice.dk

  Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon