Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

VVS døgnservice

Er dit vandrør sprunget klokken tre om natten? Og fosser der vand ind i din bolig? Der er ingen akutte skader, som er planlagte efter din og vores tidsramme. Akutte skader kan ske på alle tider af døgnet, også udenfor vores normale arbejdstid.

Hos Dansk VVS Service – Bedre Bad Odense M kunne vi aldrig drømme om at lade vores kunder i stikken. Som sagt kan akutte skader ske på alle timer af døgnet, derfor er vi selvfølgelig også til rådighed hele døgnet. Vores biler har alt det nødvendige udstyr til løsning af alle slags problemer og opgaver. Det betyder også, at vi kan rykke ud med ekstrem kort varsel.

Så hvis dit vandrør er sprunget i din bolig, eller du står uden vand og varme nytårsaften, så fortvivl ikke – giv os blot et kald, som rykker vi ud med det samme. Vores døgnservice er til for, at du fortsat kan nyde din aften og sove trygt om natten. Du kan kontakt os herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Vi løser akutte problemer effektivt

Hos Dansk VVS Service står vi til rådighed 24 timer i døgnet, i årets 365 dage. Vi kunne nemlig aldrig drømme om ikke at hjælpe vores kunder med akutte skader og problemer.

Når du ringer til vores døgnservice-telefon, så får du fat i en af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Allerede i telefonen har du mulighed for at beskrive opgavens omfang. Derved kan vi danne os et overblik over situationen, inden vores medarbejder overhovedet er kommet frem. Det betyder, at du får en hurtig og effektiv løsning på det akutte problem, dog uden at vi går ned på udførelsen af arbejdet, som stadigvæk er i høj kvalitet. Derved løses opgaven hurtigt og effektivt, og vi forsøger dermed også at minimere omkostningerne for dig.

Hvis der mod forventning skulle være tale om en større skade, som kræver en del længere tid at få løst, vil vores ekspertmontør forsøge at mindske skaden så vidt muligt. Vi vil derfor morgenen efter komme på besøg hjemme hos dig igen, hvor vi kan udbedre skaden til fulde. På den måde forsøger vi igen at begrænse omkostningerne for dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - toilet i boligforening

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos Bedre Bad – Odense M er vi stolte fagpersoner, derfor løser vi altid opgaverne med stort engagement i høj kvalitet. Vi benytter altid kvalitetsprodukter og -komponenter i vores arbejde. Alt dette kombineret med den nyeste brancheviden gør, at vi kan tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet.

Vores mange års erfaring med valg af produkter kommer alle vores kunder til gode. Vi vælger altid de mest optimale produkter og komponenter til dig, så du i fremtiden mindsker risikoen for akutte skader.

Har du et akut problem, som kræver en indsats her og nu? Kontakt da VVS døgnvagt på telefon.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon