Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

VVS-installatør i Odense M

Hos Bedre Bad Odense M har vi i mange år beskæftiget os med VVS-arbejde for en bred vifte af kunder. Som autoriserede VVS-installatører klarer vi både store og små opgaver. Det vil sige, at vi ordner alt fra udskiftning af radiatorer og varmtvandsbeholdere til energioptimering af varmeanlæg og blikkenslagerarbejde. Vores mangeårige erfaring og dygtige håndværkere sikrer, at vi kan håndtere en stor variation af opgaver med høj professionalisme og effektivitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Døgnservice for alle dine VVS-behov

Vi forstår, at VVS-problemer ikke altid opstår inden for almindelig arbejdstid. Derfor tilbyder vi hos Bedre Bad Odense M en døgnservice, der er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Uanset om du står med et sprunget vandrør midt om natten, eller din varmtvandsbeholder svigter på en helligdag, er vores dygtige og erfarne VVS-installatører klar til at hjælpe. Vi er dedikerede til at yde en hurtig og effektiv service, der minimerer ulejligheden for dig og din familie.

Professionelle og faguddannede medarbejdere

Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte inden for VVS og energi. Du kan derfor være sikker på at få en vejledning, der er baseret på kompetent faglig viden og erfaring. Det samme gælder for det VVS-arbejde, vi udfører. Alle vores håndværkere udfører en VVS-service og et stykke arbejde af den højeste kvalitet for at sikre, at vores kunder er fuldt tilfredse. En af vores mærkesager er, at alle vores kunder skal være fuldt tilfreds med det, vi leverer. Vi gør derfor alt, hvad vi kan for at leve op til dette. Vi er stolte af vores håndværk og stræber efter at overgå vores kunders forventninger ved hver opgave.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Vi klarer alle typer vvs-opgaver

Vi håndterer langt de fleste opgaver inden for vand, varme og sanitet, ligesom vi også tilbyder etablering og vedligeholdelse af ventilationsanlæg i parcelhuse. Er der tale om forsikringsskader, såsom ødelagte rør, er vi også behjælpelige. Vi har gennem årene løst en lang række forskellige opgaver, hvilket har givet os en stor værktøjskasse med erfaring og kompetencer. Dette gør, at vi er godt klædt på til at løse alle opgaver, vi bliver stillet overfor. Uanset om det er en lille reparation eller en stor installation, kan du stole på, at vi vil udføre arbejdet med højeste standarder for kvalitet og service.

Vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi

Vi er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi, som er et samarbejde mellem VVS-firmaer landet rundt. Dette samarbejde er med til at holde os opdateret på både designs af badeværelser og nye teknologier inden for energiformer. Som en del af denne kæde har vi adgang til en bred vifte af ressourcer og ekspertise, der gør os i stand til at tilbyde vores kunder de mest innovative og energieffektive løsninger på markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser
Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Vi har altid fokus på kunden

Hos Bedre Bad Odense M har vi stort fokus på din tilfredshed, uanset opgavens omfang. Det gælder både, når det er et enkelt blandingsbatteri, der skal skiftes, og når det er et større renoveringsprojekt, det drejer sig om. Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service for vores kunder. I den forbindelse har vi åbne dialoger med kunderne, så de er med i hele rejsen og med i alle beslutninger. Vi tror på vigtigheden af god kommunikation og vil altid sørge for, at du er fuldt informeret om alle aspekter af dit projekt.

Totalentreprise – vi tager os af hele projektet

Vi tager gerne totalentreprisen på projektet og er tovholder fra start til slut. Vi sørger for kontakten til tømrere, murere og elektrikere og tager ansvar for, at projektet forløber, som det skal, fra start til slut. Vi forstår, at koordinering af et større projekt kan være en udfordring, og vi er her for at gøre processen så problemfri som muligt. Med os ved roret kan du være sikker på, at alle aspekter af dit projekt vil blive håndteret med professionalisme og omhu.

Bedre Bad - Bedre Energi - regndråber

Kontakt os

Kontakt os på telefon eller pr. mail for at høre mere. Vi er dit lokale Bedre Bad VVS-firma og tilbyder vores hjælp over hele Fyn. Med os får du den helt rigtige VVS-løsning, lavet i den højeste kvalitet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon