Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Kim Nielsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner – Certificeret Energivejleder
Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Renovering og indretning af badeværelse med skråvæg

Overvejer du at renovere et badeværelse med skråvægge, så kan du med garanti finde lidt inspiration her på siden. Selvom skråvægge oftest tager en del af pladsen, så er vores løsning et rigtig godt eksempel på, hvordan man i sidste ende kan udnytte et badeværelse med skråvægge bedst muligt. Dermed er et badeværelse med skråvæg ikke længere en forhinding, da man med den smarte indretning kan maksimere pladsen bedst muligt.

Vi har renoveret badeværelset således, at de fine og gamle mørkebrune bjælker står frit fremme. De mørkebrune bjælker matcher med selve vasken og bænken til højre fra vasken. Det giver alt i alt et harmonisk og flot design. Desuden bidrager den mørkebrune farve med de matchende klinker, at badeværelset fremstår varmt og dejligt. Det giver alt andet end lige, spændende indretningsmuligheder og mere plads, så netop dine individuelle præferencer og ønsker bliver dækket.

Et badeværelse er altid med til at øge boligens samlede komfort. Da badeværelset oftest skal bruges af flere forskellige familiemedlemmer, så stilles der også mange krav til dette. Hos Dansk VVS Service får du altid de nyeste moderne og funktionelle løsninger, som netop kan dække dine præference og behov. Hos Dansk VVS Service stræber vi altid efter at tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger til alle vores kunder. Denne ekstra viden får vi blandt andet skabt ved, at være en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæde. Kæden er en landsdækkende kæde med medlemmer over hele Danmark. Her har vi mulighed for sparring, hvis vi i sjældne tilfælde skulle komme i problemer med vores ide tænkning. Vi har i mange år sikret mange glade og tilfredse kunder. Det sikrer vi gennem kyndig ekspert rådgivning fra de bedste fagpersoner i branchen.

Nedenfor har vi listet komponenterne, som dette badeværelse er bygget op omkring. Vi har valgt at bruge produkter fra Duravit og Unidrain. Pris og kvalitet hænger selvfølgelig sammen, men da komponenterne bliver brugt flere gange dagligt, så er det vigtigt at kvaliteten er i top.

Badeværelset er indrettet med:

Du kan med fordel bemærke den diskrete vaskesøjle bag bruseren.

Vi har eksempelvis valgt bruseafløb fra Unidrain. Før Unidrain kom på markedet kendte man kun til det kvadratiske gulvafløb, som oftest er placeret centralt i brusekabinen. Det krævede et perfekt fald fra alle fire sider før vandet kunne ledes væk. Dette var årsagen til at bruser afløbet fra Unidrain blev til. Det er en nytænkende ide, hvor vandet sikkert bliver ledt væk korrekt. Andet kan faktisk ikke lade sig gøre, med denne løsning. Det betyder, at du er fri for bekymringer.

Hvis du et badeværelse med skråvæg, så håber vi at du er blevet inspireret af vores flotte funktionelle badløsning.

Hvis du mangler hjælp til indretning af badeværelset, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. eller pr. mail. Vi tager altid vores kunder seriøst, og løser altid opgaverne med stort engagement i høj kvalitet. Det sikrer, at du får glæde af dit badeværelse mange år ud i fremtiden.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 90 19
vvs@danskvvsservice.dk

Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon