Beregn energimærket (A til G) på dit hus

Se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus!

Du kan her beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte din lokale Bedre Energi specialist. Find ham her.

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

Bemærk! Bestillingen er først gyldig, når den er bekræftet.

Om energimærkning

Et energimærke beskriver en boligs energiforbrug og energieffektivitet. Et energimærke er altså en god måde at sammenligne boliger på. Hvis ens egen bolig har energimærke C og man kigger på at købe en bolig med energimærke E, kan man nogenlunde sjusse sig frem til standen af det hus, uden at se det. Og prisen på at varme huset op og på vandforbruget.

Energimærket går fra A2020 og helt ned til G, hvor A2020 uddeles til de allermest energieffektive boliger og G gives til boliger i rimelige dårlig stand. Et energimærke gælder 10 år fra udstedelsesdatoen, men vælger man at ændre noget på sit hus, på den ene eller anden måde, kræver det at man får en ny energimærkning, før man kan sælge sit hus.

Energioptimer din bolig

Når du får lavet en energiberegning, kan du påbegynde tanker omkring energioptimering af dit hus, hvis det viser sig der er nogle lavthængende frugter i boligen.

Vi kan hjælpe både med at beregne energimærket på dit hus og opstille løsningsforslag og budgetter for at energieffektivere din bolig. Det kalder vi energitjek, som du kan læse mere om.

Vi kan også selv stå for optimeringen af din bolig, da vi tilbyder totalløsninger. Her overtager vi hele projektet og sikre levering af materialer og kontakt og koordinering af nødvendige håndværkere og fagfolk.

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du tage kontakt til os. Vi har certificerede energivejledere, der med rette erfaring og viden, kan hjælpe dig godt på vej. Kontakt os på 70 20 90 19 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs også mere om: