Badudstilling - inspiration og gode råd

600 m2 med alt til badeværelset

Har du brug for idéer og råd til dit badeværelse? Så kør en lille tur til vores store udstilling i Middelfart. Her kan du finde et bredt udvalg af komplette badeværelser, badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør m.m. I udstillingen finder du også en badekspert, som er klar med inspiration og gode råd til dit nye bademiljø. Et lækkert bademiljø betyder mere end man lige tror. Derfor sætter vi hos Bedre Bad Odense M også en ære i at sørge for at vejledningen i dit nye bademiljø bliver så gnidningsfri som overhovedet muligt. Et godt bademiljø kan i nogle tilfælde være årsagen til at dagen starter fantastisk. Så fokus på et godt bademiljø er vigtigt.

Udstillingen er fyldt med gode sager fra Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m. Med andre ord, så har du en rigtig god chance for at få et godt overblik over mulighederne på markedet – hvad enten du skal bruge vandhaner, toiletter, brusehoveder, badeværelsesmøbler eller badeværelsestilbehør.

Mangler du inspiration til nye badeværelsesmøbler så tag fat i din lokale Bedre Bad Odense M installatør. Vi har flere års erfaring og ved hvad der rør sig indenfor badeværelser. Du kan stole trygt på at når du kontakter din lokale Bedre Bad i Odense M så får du kyndig sparring omkring mulige badeværelsesmøbler. Det kan også være at du er på jagt efter nyt badeværelsestilbehør og her kan vi også hjælpe dig. Uanset hvilken type af tilbehør til badeværelset du søger, så kan vi være behjælpelige og komme med kvalitativ rådgivning.

Energiløsninger og VVS

Hvis du mangler gode råd til energiløsninger i dit hus eller VVS-løsninger, er det også muligt at tage en snak med Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører. Om det så bare drejer sig om en vandhane eller anden form for armaturer så er vi klar ved telefonen. Vi kommer desuden også gerne ud og inspicerer dine vandhaner og VVS installationer i Odense og omegn.

Booking & bemanding

På hjemmesiden kan du booke en badkonsulent og se hvornår du finder en ekspert i enten badeværelser, vvs eller energiløsninger.

Bedre Bad – Bedre Energi Center

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart
Tlf.: 69 13 65 00

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Website: bedrebad-bedreenergi-center.dk

Åbningstider: Alle dage 10-17 pånær mellem jul og nytår.

Læs mere om badeværelser: