VVS 

Hos Bedre Bad Odense M har vi i mange år beskæftiget os med VVS-arbejde for en bred vifte af kunder. Vi klarer stort som småt og kan være behjælpelige med alt – fra udskiftning af radiatorer og varmtvandsbeholdere til energioptimering af varmeanlæg og blikkenslagerarbejde.

Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte inden for deres område. Du kan derfor være sikker på at få en vejledning, der er baseret på faglig viden og erfaring. Det samme gælder for det arbejde, vi udfører. Alle vores håndværkere udfører en service og et stykke arbejde af den højeste kvalitet for at sikre, at vores kunder er fuldt tilfredse. En af vores mærkesager er, at alle vores kunder skal være fuldt tilfreds med det vi leverer. Vi gør derfor alt, hvad vi kan for at leve op til dette.

Vi klarer det hele

Vi håndterer langt de fleste opgaver inden for vand, varme og sanitet, ligesom vi også tilbyder etablering og vedligeholdelse af ventilationsanlæg i villaer. Er der tale om forsikringsskader såsom ødelagte rør, er vi også behjælpelige. Vi har gennem årene løst en lang række forskellige opgaver, hvilket har givet os en stor værktøjskasse med erfaring og kompetencer. Dette gør at vi er godt klædt på til at løse alle opgaver, vi bliver stillet overfor.

Vi er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad og Energi, som er et samarbejde mellem VVS-firmaer landet rundt. Dette samarbejde er med til at holde os opdateret på både designs af badeværelser og nye teknologier inden for energiformer.

Fokus på kunden

Bedre Bad Odense M har stort fokus på din tilfredshed. Det gælder både, når det er et enkelt blandingsbatteri, der skal skiftes, og når det er et større renoveringsprojekt, det drejer sig om.


Kvalitet er vores vigtigste kendetegn, og det bestræber vi os altid på at leve op til.

Vi er tovholder

Vi tager vi gerne totalentreprisen på projektet og er tovholder fra start til slut. Vi sørger for kontakten til tømrere, murere og elektrikere og tager ansvar for, at projektet forløber, som det skal, fra start til slut.

Kontakt os på telefon 70 20 90 19 for at høre mere. Vi kommer over hele Fyn.

Læs også mere om: