VVS-installatør i Odense M

Hos Bedre Bad Odense M har vi i mange år beskæftiget os med VVS-arbejde for en bred vifte af kunder. Som autoriserede VVS-installatører klarer vi både store og små opgaver. Det vil sige at vi ordner alt fra udskiftning af radiatorer og varmtvandsbeholdere til energioptimering af varmeanlæg og blikkenslagerarbejde.

Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte inden VVS og energi. Du kan derfor være sikker på at få en vejledning, der er baseret på faglig viden og erfaring. Det samme gælder for det VVS arbejde, vi udfører. Alle vores håndværkere udfører en vvs-service og et stykke arbejde af den højeste kvalitet for at sikre, at vores kunder er fuldt tilfredse. En af vores mærkesager er, at alle vores kunder skal være fuldt tilfreds med det vi leverer. Vi gør derfor alt, hvad vi kan for at leve op til dette.

Vi klarer alle typer VVS-opgaver

Vi håndterer langt de fleste opgaver inden for vand, varme og sanitet, ligesom vi også tilbyder etablering og vedligeholdelse af ventilationsanlæg i parcelhuse. Er der tale om forsikringsskader såsom ødelagte rør, er vi også behjælpelige. Vi har gennem årene løst en lang række forskellige opgaver, hvilket har givet os en stor værktøjskasse med erfaring og kompetencer. Dette gør at vi er godt klædt på til at løse alle opgaver, vi bliver stillet overfor.

Vi er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad og Energi, som er et samarbejde mellem VVS-firmaer landet rundt. Dette samarbejde er med til at holde os opdateret på både designs af badeværelser og nye teknologier inden for energiformer.

Vi er VVS eksperter og kan tilbyde VVS arbejde og udfører opgaver uanset hvad det kræver, der findes hverken for små eller for store opgaver.

Vi har altid fokus på kunden

Hos Bedre Bad Odense M har vi stort fokus på din tilfredshed uanset opgavens omfang. Det gælder både, når det er et enkelt blandingsbatteri, der skal skiftes, og når det er et større renoveringsprojekt, det drejer sig om. Vi bestræber efter at yde den bedst mulige kundeservce for vores kunder. I den forbindelse har vi åbne dialoger med kunderne så de er med i hele rejsen og med i alle beslutninger.

Kvalitet er vores vigtigste kendetegn, og det bestræber vi os altid på at leve op til.

Totalentreprise - vi tager os af hele projektet

Vi tager gerne totalentreprisen på projektet og er tovholder fra start til slut. Vi sørger for kontakten til tømrere, murere og elektrikere og tager ansvar for, at projektet forløber, som det skal, fra start til slut.

Kontakt os på tlf. 70 20 90 19 eller pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere. Vi er dit lokale bedre bad VVS firma og tilbyder vores hjælp over hele Fyn. Med os får du den helt rigtige VVS-løsning, lavet i den højeste kvalitet. 

Læs også mere om: