Få professionel Energivejledning 

Der kan være flere penge at spare på energiforbruget, end du lige går og tror. Det kræver blot, at du får den rigtige rådgivning, så du ved, hvor du skal sætte ind.

Hos Bedre Bad Odense M er vi udannede som energivejledere og kan hjælpe dig med at vurdere din husstands energiforbrug samt de eventuelle besparelser, der er at hente, hvis du får den rigtige energioptimering. Noget af det, der kan være en fordel, er ny styring på varmeanlægget, udskiftning af gamle termostater til nye samt montering af nye vinduer og døre.

Vi kender alle tips og tricks til at opnå optimal energibesparelse i ejendomme. Vi arbejde uafhængige af energiselskaberne, og kommer altid med vores ærlige vurdering. Nogle steder kan små justeringer betyde store besparelse, andre steder kan en ny energiløsning være optimal. Få en vurdering af din bolig, og undersøg dine muligheder for at opnå en energibesparelse. 

Vi gennemgår hele boligen med et Energitjek

Der findes flere forskellige løsninger, når det drejer sig om energioptimering. Vi kommer gerne ud til dig og ser på din ejendom. Vi tilbyder et Energitjek, hvor vi gennemgår hele boligen og ser på, hvor der kan optimeres, og hvad du kan spare. Derefter udarbejder vi en rapport med forslag til bedre energiløsninger end dem, du har i øjeblikket.

Læs mere om energitjek og bestil et energitjek på linket her.

Ring på tlf. 70 20 90 19 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere oplysninger og for at booke et møde. Vi udfører Energitjek over hele Fyn.

Læs også mere om: