VVS Døgnservice

Er dit vandrør sprunget klokken tre om natten? Og fosser der vand ind i din bolig? Der er ingen akutte skader, som er planlagte efter din og vores tidsramme. Akutte skader kan ske på alle tider af døgnet, også udenfor vores normale arbejdstid.

Hos Dansk VVS Service – Bedre Bad Odense M kunne vi aldrig drømme om, at lade vores kunder være i stikken. Som sagt kan akutte skader ske på alle timer af døgnet, derfor er vi selvfølgelig også til rådighed hele døgnet. Vores biler har alt det nødvendige udstyr til løsning af alle slags problemer og opgaver. Det betyder også, at vi kan rykke ud med ekstrem kort varsel.

Så hvis dit vandrør er sprunget i din bolig, eller du står uden vand og varme nytårsaften, så fortvivl ikke med at give os et kald. Vores døgnservice er nemlig til dig, så du fortsat kan nyde din aften, og sove trygt om natten. Du kan finde vores kontaktinformationer længere nede på siden.

Vi løser akutte problemer effektivt

Hos Dansk VVS Service står vi til rådighed 24 timer i døgnet, i årets 365 dage. Vi kunne nemlig aldrig drømme om, ikke at ville hjælpe vores kunder med akutte skader og problemer.

Når du ringer til vores døgnservice-telefon, så får du fat i en af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Allerede i telefonen har du mulighed for at beskrive opgavens omfang. Derved kan vores medarbejdere danne sig et overblik over situationen, inden vores medarbejder overhovedet er kommet frem. Det betyder, at du får en hurtig og effektiv løsning på det akutte problem, dog uden at vi går ned på udførelsen af arbejdet, som stadigvæk er i høj kvalitet. Derved løses opgaven hurtigt og effektivt, og vi forsøger dermed også at minimere omkostningerne for dig.

Hvis der mod forventning skulle være tale om en større skade, som kræver en del længere tid at få løst. Da vil vores ekspert montører derimod forsøge at mindske skaden, så vidt muligt. Vi vil derfor morgenen efter komme på besøg hjemme hos dig igen, hvor vi kan udbedre skaden til fyldest. På den måde forsøger vi igen, at begrænse omkostningerne for dig.  

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos Bedre Bad – Odense M er vi stolte fagpersoner, derfor løser vi altid opgaverne med stort engagement i høj kvalitet. Vi benytter altid kvalitets produkter og komponenter i vores arbejde. Alt dette kombineret med den nyeste viden på markedet gør, at vi kan tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet.

Vores mange års erfaring med valg af produkter kommer alle vores kunder til gode. Vi vælger altid de mest optimale produkter og komponenter til dig, så du i fremtiden mindsker risikoen for akutte skader.

Har du et akut problem, som kræver indsats her og nu? Kontakt da VVS døgnvagt på tlf. 70 20 90 19.

Læs også mere om: