VVS-løsninger til private og virksomheder

Bedre Bad Odense M udfører for den store kundekreds en række forskelligartede VVS-opgaver.

Hvis dine behov ikke længere dækkes af dit gamle badeværelse, så kan vi uden tvivl hjælpe dig med, at realisere dine badeværelses drømme. Vi laver alt fra ombygning, renovering og udvidelser af bad og toilet. Ligeledes tilbyder vi også alle former for energiløsninger og varmesystemer. På den måde har du mulighed for, at maksimere dine installationer, og derved sparer penge på din regning i sidste ende. Det skyldes, at du udnytter dine ressourcer bedre. Til sidst kan vi tilbyde alt inden for blik og VVS-service. En serviceaftale hos Dansk VVS Service sikrer, at dine installationer har en forlænget levetid.

Glade kunder i Odense og hele fyn

Vi servicerer kunder over hele Odense og over hele Fyn. Vi kører gerne langt for dig. Vores mål er blot, at du er tilfreds med opgavens udførelse i sidste ende, og at du i fremtiden vil få glæde af din installation. Dansk VVS Service har i mange år sikret glade og tilfredse kunder – herunder private og erhverv. Blot for at nævne hvilke erhvervskunder, som vi har hjulpet, så kan vi med fordel nævner flere forskellige typer af virksomheder, foreninger og offentlige institutioner. Opgavens omfang eller størrelse påvirker på ingen måde vores store engagement, som vil opleve fra alle vores medarbejdere gennem projektforløbet fra start til slut. Vi elsker vores håndværk, og vi håber, at vi i fremtiden kan være med til løse problemer for dig.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp

Du har her på siden mulighed for at læse omkring de mange forskellige typer af opgaver og service, som vi kan tilbyde. Hvis du mod forventning ikke kan få nok information her på siden, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 90 19 eller pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs også mere om: