Om os

Dansk VVS Service - Bedre Bad Odense M er en moderne og dynamisk VVS-virksomhed, som udfører VVS-opgaver for private, erhverv og det offentlige i Odense og over hele Fyn.

Vores aktiviteter falder inden for følgende hovedområder:

  • Badeværelser – fra udskiftninger over del renovering til totalløsninger

  • Energiløsninger og varmesystemer – både de kendte og helt nye teknologier

  • Blik og VVS-service – gængs blikkenslagerarbejde

Kontakt os for din opgave – vi løser den med effektivitet og engagement!

Hvad kan vi tilbyde dig?

Dansk VVS Service - Bedre Bad Odense M er din professionelle VVS-installatør. Vi har mange års erfaring og viden indenfor en bred vifte af VVS-opgaver. Så uanset om der er tale om service, renovering, ombygning, udvidelse kan vi med garanti hjælpe dig. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Uanset opgavens omfang eller størrelse løser Bedre Bad Odense M altid opgaverne med stort engagement i høj kvalitet.

Som sagt er vi en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører over hele Danmark. På den måde har vi altid adgang til den nyeste viden, hvilket sikrer, at du får de nyeste moderne og funktionelle løsninger på markedet.  

Vi løser både opgaver for privat og erhverv – herunder flere forskellige typer af virksomheder, foreninger og offentlige institutioner.

Hos Dansk VVS Service er kundetilfredshed en rigtig vigtig faktor for os. Vi har i mange år sikret glade og tilfredse kunder. Det mener vi bliver skabt gennem kyndig ekspert rådgivning foretaget af vores dygtige og kompetente medarbejdere.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 90 19 eller pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi er altid imødekommende, og svarer altid indenfor kort tid. Vi håber, at vi i fremtiden kan blive din professionelle samarbejdspartner. Du kan finde alle vores kontaktinformationer her.