Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Odense M


Dansk VVS Service ApS
Klokkestøbervej 7
5230 Odense M

Tlf. 70 20 90 19
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 30 55 50 31   

Har du en akut opgave, som kræver vores indsats her og nu – ring på 70 20 90 19.

Vi kører gerne langt for dig. Vi udfører VVS-opgaver over hele Odense og over hele Fyn.

Hos Dansk VVS Service er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Uanset opgavens omfang vil du altid opleve stort engagement fra alle involverede medarbejdere. Vores dygtige og kompetente medarbejdere udfører altid arbejdet i højeste kvalitet.

Dansk VVS Service er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi er din autoriserede VVS-installatør, og samtidig er vi også BBA Certificerede – Energivejledere. Gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi kæden har vi adgang til den nyeste viden på markedet gennem sparring. Her har vi mulighed for sparring fra de mange dygtige ekspert VVS’er over hele Danmark. Derfor kan vi altid tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger som findes på markedet.

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Akutte opgaver

Er dit vandrør lige pludselig sprunget? Eller har du andre akutte problemer, så hjælper vi også dig. En uforudset skader sker bestemt ikke kun i dagtimerne. Et sprunget vandrør kan ske på alle timer i døgnet. Du skal derfor kunne sove trygt, og stadigvæk vide, at vi er mere end villige til at rykke ud, hvis uheldet skulle være ude.

Skriv til os

Nedenfor har du mulighed for at bestille os til en VVS-opgave hos dig. Du kan med fordel beskrive opgaven i korte vendinger – herunder hvad opgaven går ud på. Hvis opgaven er meget kompleks, så er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os.

Bemærk: Din bestilling er først gyldig, når vi har bekræftet din bestilling via mail eller telefon.