Din lokale VVS-installatør i Odense og på hele fyn

Gennem effektivitet og højt engagement løser Dansk VVS Service opgaver indenfor badeværelser, energi, varmesystemer og blikarbejde i Odense og omegn. Uanset opgavens omfang eller størrelse løser vi altid alle opgaver med samme tilgang.

Vi har stor fokus på tilfredse kunder. Det skaber vi gennem troværdighed og kvalitet i vores arbejde. Alt dette kombineret med kyndig rådgivning, er nogle af hovedelementerne i skabelsen af glade og tilfredse kunder.

Dansk VVS Service – Bedre Bad Odense M – er en moderne, dynamisk VVS-virksomhed. Vi er ekstremt professionelle i vores arbejde. Alle vores dygtige og kompetente medarbejdere er desuden uddannede VVS-montører og BBA Certificeret Energivejledere.

Vi udfører opgaver inden for bad og energi for private, erhverv og det offentlige i Odense og resten af Fyn. Vi kører gerne langt for dig, så fortvivl ikke med at kontakte os.

Læs mere om det, der interesserer dig:

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have tvivlsspørgsmål. Eller mød op og se vores flotte showroom. Kontakt os i dag hvis du ønsker en professionel samarbejdspartner til løsning af dine opgaver tlf. 70 20 90 19.

Kim Nielsen

Aut. VVS-installatør
Bedre Bad partner
Certificeret Energivejleder

Tlf. 70 20 90 19

BB-Odense-M--Kim-Nielsen

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 70 20 90 19
  vvs@danskvvsservice.dk

  Kim Nielsen Bedre Bad Odense M

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon