Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse 

Det individuelle badeværelse

Her på siden finder du svar på alle de spørgsmål, som du måtte have vedrørende et badtjek. Hvis du eksempelvis er i tvivl omkring, hvilke muligheder du har med dit badeværelse. Eller blot er i tvivl om, hvad et badtjek er for en størrelse, så kan du med fordel læse med her.

Dit badeværelse er din boligs svar på komfort. Et moderne og funktionelt badeværelse øger boligens komfort markant, og påvirker alle familiemedlemmer positivt. Det kan dog være svært at gennemskue, hvilke moderne og funktionelle løsninger, som netop er mulige for dit badeværelse. Så om end det gælder ombygning, udvidelse eller renovering, så kan et badtjek være med til at give et overblik over hvilke løsninger, som du har mulighed for.


Alle har individuelle badeværelsesdrømme, hvor årsagen skal findes ud fra, at vi alle har forskellige behov, som vores badeværelse skal kunne dække. Dog er dette ingen hindring for Dansk VVS Service grundet vores mange års erfaring. Da har vi arbejdet med utallige løsninger på badeværelser, som med garanti også kan dække dine behov.

Få et gratis badtjek

Hos Dansk VVS Service - Bedre Bad i Odense tilbyder vi badtjek. Et badtjek gennem os er ganske gratis, og samtidig helt uforpligtende. Vi har mange års erfaring, og genereret en masse viden heraf. Ligeledes er vi også en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden, som er en landsdækkende kæde. Kæden er bestående af medlemmer fra VVS-branchen, som er fordelt over hele Danmark. Derfor er vi altid opdatereret med de nyeste trends i markedet. Det kommer selvfølgelig dig til gode, da vi altid kan tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger til dig.

Selvom badtjekket er ganske gratis og uforpligtende, så tager vi det stadig ekstremt seriøst. Du vil opleve, at vores dygtige og kompetente medarbejdere har stort engagement, og vil foretage tjekket i høj kvalitet. Ved et badtjek gennem Dansk VVS Service vil vores dygtig og kompetente medarbejdere fremlægge samtlige alternativer, som er tilgængelig for dig. Det betyder, at du bliver tilfreds med dit badeværelse i mange år ud i fremtiden.

Når du bestiller et gratis og uforpligtende badtjek gennem Dansk VVS Service, så kommer vores dygtige og kompetente medarbejdere på besøg hjemme hos dig. Her vil vi gennemgå dit badeværelse fra a til z. Vores medarbejdere gennemgår altså alt fra klinker, brusekabinen og vask. Vi foretager også eventuelle relevante målinger, som kunne være relevante for dig. Løbende kommer vores dygtig og kompetente medarbejdere med forslag, som kunne dække netop dine behov.

Det er langt fra et krav, men desto mere du selv er opmærksom på dine behov og krav, desto bedre kan vores medarbejdere vejlede dig i sidste ende. Vi kan altså med andre ord indsnævre vores muligheder til dig, så mulighederne i højere grad bliver fokuseret efter dine behov.

Hvorfor kan et badtjek hjælpe dig?

Det kan som forbruger være rigtig svært at gennemskue samtlige løsninger, som du kan gøre brug af til at løse dine behov. Det kan et badtjek være med til at give dig klarhed over. Vidste du eksempelvis, at badeværelset er det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter, sammenlignet med resten af rummene i boligen? Det betyder også, at du skal være mere end tilfreds med dit badeværelse og investering. Dette kan opnås gennem et badtjek, hvor du igennem en kyndig fagperson, har mulighed for sparring, og opstilling af samtlige alternativer og løsninger.

Der er flere årsager til, at et badeværelse er det dyreste rum at ombygge i en bolig. En af årsagerne skal blandt andet findes ud fra, at dit badeværelse dagligt bliver udsat for vand og fugt. Det sætter ekstremt høje krav til valget af materialer, og ikke mindst udførelsen af arbejdet. Hvis materialerne og arbejdets udførelse eksempelvis ikke lever op til de nødvendige krav om kvaliteten, så kan det i sidste ende blive meget omkostningsfuldt for dig. Du kan i værste fald opleve vand- og fugtskader, som kan ødelægge boligens gulve, vægge og lofter. Vores råd er derfor, at du vælger en fagmand, som har enormt fokus på håndværket. Samtidig er det også vigtigt, at du vælger en fagmand, som har den nødvendige viden omkring alt i VVS-branchen. Alt dette kan du få hos Dansk VVS service.

BOOK et gratis badtjek her: