Vi er en del af Bedre bad 

Vi er medlem af Bedre Bad - en landsdækkende kæde af dynamiske VVS-virksomheder med fagfolk og specialister indenfor badeværelser og bryggerser.

Kæden har eksisteret i mere end 20 år og består af 52 forretninger. Det betyder, at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Dine krav og ønsker i fokus

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang ved hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers. Vi skal være opdaterede – og det er vi!

Vi tager den totale styring af projektet

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad Odense M sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Leverandørnetværket sikrer kvalitet og valgmuligheder

Hos Bedre Bad arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og –løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Her skaber vi løsninger:

Vi projekterer og installerer badeværelser over hele Odense og hele Fyn.

Kontakt os på tlf. 70 20 90 19 eller pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og lad os høre hvilken løsning du drømmer om.

Læs mere om badeværelser: