Badeværelser  

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, at det er udført med fokus på det gode håndværk, funktionalitet og en flot æstetisk finish. Det kræver en erfaren VVS-installatør, og det finder du hos Bedre Bad Odense M. Står du overfor en renovering eller ombygning af dit badeværelse så går du måske snart fra et gammel til nyt badeværelse og så skal du selvfølgelig have styr på det hele. Det har vi ved Bedre Bad Odense M. VI er eksperter i at hjælpe vores kunder med deres nye badeværelse og vi går rigtig langt i processen hvor vi ikke efterlader kunden før alt er i orden. Vi lægger navn til og så skal det også være i orden. Så er du på jagt efter et nyt badeværelse, så kontakt din lokale Bedre Bad VVS installatør for råd og sparing omkring dit nye badeværelse.

Tænker i kreative løsninger

Skal badeværelset være enkelt, eller skal det prydes med forskellige vinkler og farver? Hvilke forskellige funktionaliteter skal badeværelset rumme? Mulighederne er mange, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi kan vejlede dig, så du får præcis det resultat, du ønsker. Du får muligheden for at sætte dit personlige præg.

Udgangspunkt i dine idéer

Da vi er vant til at tænke kreativt, kan vi altid komme med flere forskellige løsningsforslag til opgaven. Har du selv ideer, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem.

Klarer det hele

Lad os sørge for en totalløsning, så du ikke selv skal koncentrere dig om kontakten til de involverede parter. Sammen med vores kompetente samarbejdspartnere følger vi projektet sikkert til dørs.

Vi klarer alt fra tegninger til sidste tjek af det færdige projekt. Ønsker du selv at finde tømrere, elektrikere og malere til opgaven, er det naturligvis helt i orden. Det betyder også at vi sørger for levering og montering. På denne måde kan vi med garanti sikre, at alt bliver udført korrekt og i høj kvalitet

Showroom – hent inspiration

Vi har også adgang til et showroom, hvor du kan hente inspiration. Kontakt os på telefon 70 20 90 19 for at høre mere. Vi skaber individuelle badeværelser over  hele Fyn.

Læs mere om badeværelser: