Skab dit nye lækre Badeværelse 

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, at det er udført med fokus på det gode håndværk, funktionalitet og en flot æstetisk finish. Det kræver en erfaren VVS-installatør, og det finder du hos Bedre Bad Odense M. Står du overfor en renovering eller ombygning af dit badeværelse så går du måske snart fra et gammel til nyt badeværelse og så skal du selvfølgelig have styr på det hele. Det har vi ved Bedre Bad Odense M. Vi er eksperter i at hjælpe vores kunder med deres nye bademiljø og vi går rigtig langt i processen hvor vi ikke efterlader kunden før alt er i orden. Vi lægger navn til og så skal det også være i orden. Så er du på jagt efter et nyt badeværelse, så kontakt din lokale Bedre Bad VVS-installatør for råd og sparring omkring dit nye bademiljø. Vi kan kontaktes på tlf. 70 20 90 19 eller pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tænker i kreative løsninger

Skal badeværelset være enkelt, eller skal det prydes med forskellige vinkler og farver? Hvilke forskellige funktionaliteter skal badeværelset rumme? Mulighederne er mange, når du vælger os som samarbejdspartner. Vi kan vejlede dig, så du får præcis det resultat, du ønsker. Du får muligheden for at sætte dit personlige præg.

Hos Bedre Bad går vi op i at skabe det individuelle bademiljø, så vores kunder for et unikt badeværelse, som matcher deres stil og behov. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og tilfører det velkendte Bedre Bad twist - og i fællesskab skaber vi dit nye unikke badeværelse i din stil. Du kan finde inspiration til indretning i vores galleri. Her kan du se et udpluk af de cases vi har lavet, som du måske kunne bruge som inspiration til dit nye badeværelse.

Om opgaven omhandler et kæmpe badeværelse på mange m2. Eller er et mindre badeværelse, hvor du mangler hjælp til at skabe et rummeligt miljø, på trods de få m2. Så kan vi hjælpe dig med at få et nyt bad.

Kvaliteten er i fokus

Hos Bedre Bad går vi op i kvalitet. Alle vores produkter er fra øverste skuffe, og vi ved at alle vores løsninger bliver leveret i bedste kvalitet. Badeværelse er et rum som hyppigt er i brug, hvilket slider på både møbler og inventar. Derfor benytter vi udelukkende leverandøre, som efterlever samme høje kvalitetsstandard som os selv. Dermed sikre vi at, når vi levere en badeværelsesløsning - så holder den også mange år frem. 

Vælg en totalløsning og slip for al bøvlet

Lad os sørge for en totalløsning, så du ikke selv skal koncentrere dig om kontakten til de involverede parter. Sammen med vores kompetente samarbejdspartnere skaber vi de gode løsninger og følger projektet sikkert til dørs.

Vi klarer alt fra tegninger til sidste tjek af det færdige projekt. det betyder også at vi sørger for levering og montering. På denne måde kan vi med garanti sikre, at alt bliver udført korrekt og i høj kvalitet. Ønsker du selv at finde tømrere, elektrikere og malere til opgaven, er det naturligvis helt i orden

Showroom – hent inspiration

Vi har også adgang til et showroom, hvor du kan hente inspiration. Kontakt os på tlf. 70 20 90 19 eller pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere. Vi skaber individuelle badeværelser over hele Fyn.

Læs mere om badeværelser: